Experts in positieve verandering

Bij The Terrace zijn we ervan overtuigd dat organisaties een grote rol spelen in verduurzaming. Maar we weten ook dat je om richting te bepalen en in beweging te komen de juiste focus, strategieën en tools nodig hebt. Dat is niet eenvoudig, en daarom helpen we je graag een handje.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor ondersteuning op jouw duurzaamheidsreis. Of het nu gaat om een duurzaamheidsstrategie, B Corp-certificering, implementatie, duurzaamheidsverslag of creatieve campagne. Wij zijn de one-stop shop voor elke duurzaamheidsuitdaging van jouw bedrijf.

Een kort geschiedenislesje

Onze oprichter, Leontine Gast, was de eerste MVO-manager van Albert Heijn. Met de lancering van ‘AH Biologisch’ was zij een pionier in het succesvol mainstreamen van duurzame producten in de supermarkt. Maar impact maken kost tijd. Leontine voelde de spanning tussen een langzaam veranderend bedrijfsleven en een steeds snellere achteruitgang van onze planeet. Ze werd ongeduldig. Daarom heeft Leontine in 2007 The Terrace opgericht. Een bureau dat positieve verandering wil versnellen. Sindsdien hebben we meer dan 150 organisaties ondersteund met hun duurzaamheidsstrategie, -implementatie en -communicatieuitdagingen.

Moeder Natuur als CEO

Aan het hoofd van ons team staat Moeder Natuur, onze CEO. Klinkt zweverig? Is juist heel aards. Ze heeft miljarden jaren ervaring – en we bepalen onze koers met haar welzijn op nummer 1.

Daaromheen staat een team dat zich kenmerkt door een drang naar positieve verandering, oplossingsgerichtheid en liefde voor samenwerking. Of ze nu net van de universiteit komen of ervaren consultants zijn. Van strategieconsultant tot creatief, en van communicatieadviseur tot office manager.

Elke dag werken we samen aan een future-proof wereld. Omdat we geloven in de kracht van organisaties om de veranderingen te maken die onze maatschappij en planeet nodig hebben. Zolang ze de juiste tools, strategie en mindset hebben.

Ook werken aan positive change? Check onze vacatures!

Ontmoet ons team

Moeder Natuur, CEO

Onze CEO. Waarom? Omdat ze niet gebonden is aan menselijk kortetermijndenken, maar beslissingen neemt met - minstens - de volgende vijf generaties in het achterhoofd. Samen met haar dagen wij onze klanten uit zich af te vragen: Wat is het mooiste dat mijn organisatie/merk kan doen?

Leontine Gast, Founding Partner & Managing Director

Leontine richtte The Terrace op in 2007 en heeft sindsdien meer dan 150 klanten begeleid op hun weg naar toekomstbestendig ondernemen en het mooier maken van de wereld. Ben jij de volgende?

Ralph Kruijssen, Creative Director

Zei iemand creativiteit? Het creatieve brein van de Terrace heeft een naam: Ralph. Al meer dan 20 jaar brengt Ralph duurzaamheid tot leven door middel van communicatie, onderscheidende branding en activatie.

Alex Jöersen, Managing Consultant Strategy

Zie je door de bomen het bos niet meer in het brede scala van (verslaggevings-) standaarden en wet en regelgeving zoals de CSRD en CSDD? Ons strategieteam, onder leiding van Alex, staat klaar om je te begeleiden bij het bepalen van je impact, het definiëren van criteria en het opstellen van een ESG-strategie.

Eva Schouten, Sr. Sustainability Strategy Consultant

Wie mag zich onderdeel van de Duurzame Jonge 100 2021 noemen? Onze Eva. Bij The Terrace daagt ze bedrijven uit om 'force for good' te worden door verantwoordelijk en transparant te zijn in hun toeleveringsketens.

Deike Robotta, Jr. Sustainability Communications Consultant

Kunnen marketing en duurzaamheid samengaan? Zeker, als je het Deike vraagt. Ze heeft een brede expertise op zowel externe als interne communicatie. Laat haar je helpen om positieve verandering te versnellen.

Maurits de Munck, Sustainability Strategy Consultant

Is je organisatie op zoek naar support op circulariteit, duurzaamheidsstrategie, CO2-voetafdrukberekeningen of B Corp certificering? Maurits heeft al een brede groep klanten geholpen om positieve verandering te versnellen. Wie weet ben jij de volgende!

Trisha Goossens, office manager

Trisha is onmisbaar om alles achter de schermen bij ons soepel te laten verlopen. Zij zorgt ervoor dat onze collega's zoveel mogelijk tijd en energie overhouden om positieve verandering bij onze cliënten te versnellen.

Luca Goossens, Sr. Sustainability Communications Consultant

Hoe deel je de duurzaamheidsprestaties van je bedrijf? Zowel eerlijk als gebalanceerd? Luca heeft een brede academische en professionele staat van dienst in de journalistiek en media. Die maken haar tot een uitstekende verteller van iedere duurzaamheidsreis.

Floris van Neer, Jr. Sustainability Consultant

Duurzaamheidsrapportages en beoordelingen zijn urgent en complex. Gelukkig kan Floris je er alles over vertellen. Met zijn academische en praktische achtergrond in duurzaamheidsstrategieën en -beoordelingen helpt hij klanten het ESG-landschap te doorgronden.

Liliane van Heteren, Project Manager

25 jaar bij Albert Heijn en 9 jaar in de rol van duurzaamheidsmanager. Dat is meer dan een handvol ervaring. Liliane is een sterke teamspeler en een expert in de praktische implementatie van duurzaamheid.

Pierre Hupperts

Vroeg iemand om 30 jaar ervaring in MVO en duurzaam ketenbeheer? Ons antwoord daarop is Pierre. Pierre is voormalig directeur van The Body Shop Benelux en campagnedirecteur bij Oxfam Novib, Latijns-Amerika.

Emmely Jurrius, Designer

Een eerlijk verhaal vertellen is mooi, maar waar zou communicatie zijn zonder design? Daarvoor vertrouwen we op Emmely's 10 jaar als communicatiespecialist en designer bij Het Concertgebouw.

Gerno Kwaks, Advocacy & Stakeholder Management

Duurzaamheid kan complex zijn, zeker als er veel verschillende stakeholders betrokken zijn. Gerno is onze expert in het behapbaar maken van duurzaamheidsvraagstukken, met name op het gebied van mensenrechten.